Kartoffelmedalje
 
Ingredienser:
2 skrællede bagekartofler
200 gr. skrællet knoldselleri
2 spsk. fedtstof
Ca. ¼ l Mælk.
Salt
8 Røstikartofler

 

Tilberedning:                                                 
4 personer
Kartoflerne og selleri skæres i mindre stykker der koges møre uden salt.
Vandet hældes fra. Lad gryden stå med lille blus på for at resterende vand kan fordampe.
Men kartoflerne må selvfølgelig ikke brænde på

Tages af blusset og tilsæt 2 spsk. fedtstof og noget af mælken og lidt salt.

Det hele moses sammen til en lind masse, der dog gerne må have konsistens.
Det justeres med mælk og smages til med salt.
I mellemtiden er der fremstillet 8 stk.sprøde Røstikartofler.  
 
 Mosen lægges mellem Røstikartoflerne. Som en medalje.
  
Tilbehør til  :
Festmiddage med rødt kød.