|
Tilberedning:
|
4 personer |
Mariner
kalkunbrystet ved at komme det i en plastikpose sammen med ingefær og
sojasauce. Slå en knude på posen, så der ikke er nogen luft tilbage og
kødet er helt omsluttet af sojasaucen. |
Lad kødet trække i
marinaden i mindst 1 time og gerne mere i køleskabet. |
Tag kalkunen op af
marinaen når den har trukket, men gem marinaden. Brun kalkunen i en gryde
i 1 tsk olie. Tilsæt sojamarinaen og 2 spsk. vand og lad kødet stege ved
svag varme under låg i ca. 15 min. |
Når kødet er
færdigt steges grønsagerne. |
Varm 1 tsk olie op i
en wok og steg spidskål og champignoner i 3-4 min. Tilsæt resten af
grønsagerne og steg dem med i 1-2 min. |
Tag kødet om af
gryden og bland marinaden med honning og citronsaft og bland det i
grønsagerne. Drys evt. med sesamfrø. |
Skær kødet ud i
skiver og server det med grønsagerne. |
Tilbehør: |
Ris og brød |
|