Roastbeef i wok 
     
Ingredienser:
300 gr inderlår
ca. 800 gr wok-grønsager evt. fra pose 
2 spsk. olie
Sauce:
3 dl tomatjuice
1/2 dl soyasauce
1 spsk. sukker
1 tsk. sambal Oelik
1/2 spsk. dijonsennep
2 fed hvidløg
(salt)
 
Tilberedning:                                                            
4 personer
Rør ingredienserne til saucen sammen herunder hvidløg 
Skær kødet i strimler. Opvarm olien i en wok. Kom kødet på og steg det under omrøring et par minutter. Sørg for at al kødet bliver brunt.
Tilsæt grønsager. Er de friske er der ingen problemer. Er de frosne bør de kommes på frosne, for ikke at blive slatne. Lad grønsagerne stege med under omrøring.
Hæld saucen i wok´en.  Lad det hele simre et par minutter og smag til. Jævn evt. saucen.
Tilbehør:
Løse ris. Evt. lidt flutes som kan være med hvidløg. Evt Ciabattibolle med hvidløg