Skinkekød i Wok  
     
Ingredienser:
3-400 gr skinkekød skåret i strimler
1 spsk. sherry
1 spsk. sojasauce
1 pisket æg
1 spsk. maizena eller kartoffelmel
3 spsk. hvedemel
Olie til stegning
1 lille løg skåret i både
1 hakket hvidløgsfed
1-2 peberfrugter skåret i strimler
Evt. lidt karry
3 ananasskiver skæret i både
2 spsk. olie
Sauce:
1/2 - 1 dl sukker
8 spsk. tomatketchup
8 spsk. sojasauce
2 spsk. sherry
4 spsk. vineddike
 
Tilberedning:                                                  
2 personer
Sauceingredienserne blandes godt med 2 spsk. maizena opløst i 1 dl vand. Stilles til side.
Rør sherry, pisket æg, soja, maizena og hvedemel sammen. Kødstykkerne vendes i blandingen og henstår lidt. Varm olien i Wok´en og læg kødstykkerne på enkeltvis så de ikke klister sammen. Steg stykkerne sprøde og gyldne. Tages op på fedtsugende papir. Olien hældes fra.
Varm derefter 2 spsk. olie i wok´en og steg løg, hvidløg og peberfrugt i olien et par minutter. Krydr evt. med karry. Sauceblandingen hældes over og koges op. Kødet og ananas tilsættes og retten er klar til servering. 
Tilbehør:
Ris og evt. flutes.