Kylling m karry pasta 
  
Ingredienser:
400 gr kyllingefilet skæret i tern.
2 tsk. rød karry pasta
1 ds let kokosmælk 
1 fed knust hvidløg
2-3 spsk fiskesauce
2-3 spsk. olie til stegning
1 peberfrugt
3/4 bakke mini-majs
125 gr champignon
1/2 squasch skåret i skrå skiver på ca 1/2 cm
1 håndfuld grønne bønner
Tilberedning:                                                 
2 personer

God planlægning er det halve køkkenarbejde, så stil alle ingredienserne til tegningen klar. 

Steg karry pasta og hvidløg . Tilsæt en spsk. kokosmælk så krydderierne ikke brænder på .  
Kom kødet i wokken under omrøring og lad det stege i ca.5 minutter til kødet er gennemstegt.  
Tag kødet op, og steg grønsagerne ca. 4-5 minutter.. 
Kom kødet tilbage i wokken og skru ned for varmen. Tilsæt kokosmælk.  Lad det hele simre ca. 2-3 minutter. Smag til med fiskesauce salt og peber.
Tilbehør:
Kogte ris