Sommerfuglekoteletter med persille 
   
Ingredienser:
4-6 svinekoteletter uden ben
Olie til stegning
salt og peber
Persilleblanding:
1 dl hakket persille
2 finthakkede fed hvidløg
Skal af 1 usprøjtet citron
Tomatsovs:
1 hakket løg
2 knuste fed hvidløg
½ spsk. olie
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
1 ds. Cherrytomater
1 tsk. salt, friskkværnet peber.
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Tomatsovs:
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser og kog sovsen godt igennem ca. 10 min.
Persilleblanding:
Bland persille, hvidløg og citronskal i en skål. 
 
Flæk koteletterne næsten igennem fra siden med fedtkanten og bred dem ud - de kaldes nu sommerfuglekoteletter.
Brun koteletterne i olie i 1 min. på hver side på en varm pande. Dæmp varmen. Krydr med salt og peber og steg 1-2 min. på hver side, el. til koteletterne er netop gennemstegte..
Server koteletterne med persilleblandingen ovenpå.
Tilbehør:
Pasta kogt efter anvisningen på pakken samt tomatsaucen.