Fyldte koteletter i løgsovs  
   
Ingredienser:
4 tykke koteletter
1-2 spsk dijonsennep
6-8 spsk hakkede krydderurter
bestående af persille, oregano og timian
salt og peber
fedtstof til stegning
Sovs:
2-3 løg
1 fed hvidløg
50 g fedtstof
3 dl bouillon
salt og peber
Tilberedning:                                                 
 4 personer
Skær en dyb lomme i koteletterne, krydr med salt og peber og fyld "lommerne" med en blanding af sennep og hakkede krydderurter. Luk med tandstikkere eller kødnåle. Fjernes inden spisningen
Steg de fyldte koteletter i gyldent fedtstof på panden 2-3 min. på hver side.
Sovs:
Pil og hak løg og hvidløg. Svits løg og hvidløg i fedtstof i en gryde. Tilsæt bouillon og lad sovsen småkoge nogle min.
Jævn sovsen let og smag til med salt og peber.
Hæld sovsen over koteletterne og lad dem småsimre 5 -1 0 minutter.
Tilbehør:
Kogte ris og dampede grønsager f.eks. sukkerærter.