Ribbensteg med krydderurtesovs |
Ingredienser:
|
||||||||||||
Tilberedning: |
4-6 personer |
Gnid stegen grundigt med salt. Sørg for at komme ned mellem sværene. |
Stik et par laurbærblade og rosmarinstilke ned mellem sværene og stil stegen i en kold ovn. |
Sæt ovnen på 200° og steg i ca. 1 3/4 time. Dryp ofte med bouillon undervejs. |
Hæld stegeskyen fra, gem den og steg
ydertigere 5-10 min. ved høj varme hvis sværen ikke er sprød Bruges grill, lad da ovndøren stå på klem. |
Pas på, at sværen ikke bliver for mørk. Lad stegen hvile inden udskæringen. |
Sovs: Kog stegeskyen op sammen med fløden. Tilsæt de hakkede krydderurter og juster sovsen med sovsejævner, kulør samt salt og peber. |
Tilbehør: |
Kartofler og dampede gulerødder, blomkål og ærter. |