Medister med salat og kartofler
   
Ingredienser:
500 g grovhakket medisterpølse
25 g fedtstof
Salat:
 2 salatløg
3 spsk. sukker
1 dl eddike
salt og friskkværnet sort peber
1/2 dl olie
500 g kogte kolde kartofler
1 agurk
3 flåede tomater
1 dl letsnittet løgtop el. purløg
Tilberedning:                                                  
4 personer
Varm fedtstoffet på en pande til let gyldent og læg medisterpølsen på i et stykke.
Skru ned til middelvarme og lad den brune i ca. 6 min. på hver side.
Læg den over i et fad og steg den færdig i ovnen ved 180° på næstnederste rille i 25 min.
Salat:
Hak løgene. Rør sukker ud i eddike, til det er opløst. Tilsæt salt, peber og olie, inden de hakkede løg røres i. 
Lad trække i 10 min. Skær kartofler og agurk i mindre stykker.
Skær tomaterne i mindre terninger og rør det hele i marinaden sammen med løgtop.
Server salaten til medisterpølsen, der er skåret i passende stykker.
Tilbehør:
Sikkert et godt glas koldt øl.