Tilberedning:
|
4
personer |
Begynd med racken af gris der evt. skæres
en gang over og arrangeres i et stort ildfast fad. Pisk alle andre
ingredienser sammen i en skål og hæld marinaden over den ene, der
vendes. så de er helt indsmurte. |
Dæk dem til og stil dem koldt natten over
gerne med et par rundvendinger. |
Forvarm ovnen til 150° .Tag så benene op
af marinaden og kom marinade i en stor gryde, hvor den bringes i kog.
Læg rackene i en bradepande og bag dem i ovnen i 2 lag, der byttes
rundt, alt mens de hvert 20. min. får sjasket lidt marinade over sig. . |
De skal have ca. 3 timer i alt. Hold øje
med. at de ikke bliver for mørke. Skær med en skarp kniv ned mellem
benene, så de kan serveres enkeltvis, men gerne i en hel stak |
Tilbehør: |
Kartoffelsalat |
Til salaten koges kartoflerne i en stor
gryde med saltet vand til de er møre. De afkøles og skæres i større
stykker. Bacon steges i små stykker lagt ud på bagepapir i ovnen ved
200° eller på pande. til de er brune. Lægges til afdrypning på
fedtsugende papir. Løg sauteres i olie til de er gennemsigtige og
bouillon og eddike tilsættes.
Kom den varme dressing over de afkølede kartofler og rør purløg i.
Drys med salt og peber og lad det trække i 30 min., før det serveres
drysset med ristet bacon |