Tilberedning:
|
Flere
personer |
Pølse: |
Rul pølsen op som en spiral og hold
den sammen med 12-14 lange grillspyd der stikkes ind med passende intervaller
udfra og ind til centrum af spiralen. så de ligner eger i et hjul.
Sættes til side i køleskabet indtil du er klar til af grille. |
Pølsen skal grille i ca 30 min over
middelvarme . Det kan godt kræve lidt hjælp , grydelåg mv. at få den
vendt ind i mellem. . |
Anrettes på et stort fad og den enkelte
får så "lagkagestykker" af pølsen holdt sammen med
grillspydene. |
Sauce: |
Svits løg og hvidløg i olie i ca. 6-76
min indtil de er gyldne og bløde. Tilsæt de øvrige ingredienser og
smag til med salt og peber. Lad simre i 3 min indtil saucen er kogt lidt
ind. |
Tilbehør: |
Op til dig selv, men brød,
kartoffelsalat, dressing og "pølsemandens tilbehør" kan
bruges. |
|