Pølsehjul  
Dette kræver et godt køkken eller en god slagter, men det skal jo prøves, ikke ?   
   
Ingredienser:
1.75 kg pølse i et stykke uden sammenbindinger.
Sauce:
1 stor løg, meget finthakket 
2 fed knust hvidløg
25 gr fedtstof
6 spsk tomat ketchup
6 spsk sød chilli sauce
1 spsk friskpresset limejuice
1-2 spsk finthakket persille
salt, peber
Tilbehør::
12-14 lange grillspyd (25 cm) eller bambuspinde der har ligget i vand ca. 30 min 
Tilberedning:                                              
Flere personer
Pølse:
Rul pølsen op som en spiral  og hold den sammen med 12-14 lange grillspyd der stikkes ind med passende intervaller udfra og ind til centrum af spiralen. så de ligner eger i et hjul. Sættes til side i køleskabet indtil du er klar til af grille.
Pølsen skal grille i ca 30 min over middelvarme . Det kan godt kræve lidt hjælp , grydelåg mv. at få den vendt ind i mellem.  . 
Anrettes på et stort fad og den enkelte får så "lagkagestykker" af pølsen holdt sammen med grillspydene.  
Sauce: 
Svits løg og hvidløg i olie i ca. 6-76 min indtil de er gyldne og bløde. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. Lad simre i 3 min indtil saucen er kogt lidt ind. 
Tilbehør:
Op til dig selv, men brød, kartoffelsalat, dressing og "pølsemandens tilbehør" kan bruges.