|
Tilberedning: |
4
personer |
Lav et snit på langs i hvert stykke kød, |
Derefter skæres det to gange igennem, så
det danner aflange stykker kød på benet. |
Læg dem i et fad. Bland marinaden
og vend kødet i, så
det kommes imellem kødstykkerne, og lad det trække i 1 time.
Lad kødet dryppe af. |
Steg benene på en meget varm grill i ca.
10 min. på hver side, vend dem under stegningen. Eller på rist i oven
på næstnederste rille ved 225° i ca. 1 t. Vendes og tilses
indimellem. |
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet bort og vend olien i |
Skær tomaterne i tynde både og bland dem
i sammen med den smuldrede feta og de pressede hvidløg og oliven. Krydr
let med salt. |
Er tiden tilpasset kan salaten serveres
varm til kødet. |
Tilbehør |
Lunt kernebrød |
Kan du ikke undvære saucen kan en
sennepssauce varmt anbefales. |
|