Spareribs med pastasalat  
      
Ingredienser:
8 spareribs a ca. 125 g.
400 g pastapenne
2 spsk. olie
4 tomater
50 g fetaost i terninger
1-2 fed hvidløg
100 g sorte oliven
salt
Marinade: 
1 dl appelsinsaft
1 fintsnittet grøn chili
1 tsk. letsmuldrede friske timianblade
2 spsk. olie
  
Tilberedning:                                                 
4 personer  
Lav et snit på langs i hvert stykke kød,
Derefter skæres det to gange igennem, så det danner aflange stykker kød på benet.
Læg dem i et fad. Bland marinaden og vend kødet i, så det kommes imellem kødstykkerne, og lad det trække i 1 time. Lad kødet dryppe af. 
Steg benene på en meget varm grill i ca. 10 min. på hver side, vend dem under stegningen. Eller på rist i oven på næstnederste rille ved 225° i ca. 1 t. Vendes og tilses indimellem.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet bort og vend olien i
Skær tomaterne i tynde både og bland dem i sammen med den smuldrede feta og de pressede hvidløg og oliven. Krydr let med salt.
Er tiden tilpasset kan salaten serveres varm til kødet.
Tilbehør
Lunt kernebrød
Kan du ikke undvære saucen kan en sennepssauce varmt anbefales.