Pasta med kødboller i oreganosauce                 
     
Ingredienser:
Fars:
400 gr magert hakket svinekød.
I 1/2 dl letmælk
1 æg
11/2 dl mel
I finthakket løg
I dl finthakket persille
 salt og peber
Til kogning:         
7 dl grønsagsbouillon 
4 spsk hvedemel
Sauce:
3 dl letmælk
1/2-1 spsk oregano
Topping:
2 løg
250 g mellemfine ærter
I spsk olie
 
Tilberedning:                                             
2 personer
Farsen røres grundigt sammen. Farsen formes til små kugler og koges i bouillonen i en gryde. Kødbollerne tages op, når de er gennemkogte.
Der laves en grundsovs af grønsagsbouillonen og mælk der jævnes med jævning . Koger mindst 10 min.
Oregano kommes i og saucen smages til med salt og peber. Saucen hældes over pastaen, der er kogt efter anvisningen på pakken.
Løgene skæres i tynde ringe.
Olien varmes på en pande, og løgene steges bløde.
Ærterne tilsættes og varmes igennem. Salt og peber drysses på
Tilbehør:
2 skiver brød eller evt. hvidløgsflute