Stribet flæsk med tomatsovs
     
Ingredienser:
8 skiver stribet flæsk
1 spsk. mel
1 spsk. parmesanost
50 g fedtstof,
Tomatsovs: 
1 spsk. olie 
2 finthakkede løg 
1 fed hvidløg
2 tsk. fintsnittet salvie
 70 g koncentreret tomatpure
2 tsk mel, 
4 dl vand fra pastapennene 
350 g pastapenne.
 
Tilberedning:                                             
 4 personer
Bank flæsket med konen, kødøksen eller hvad du nu har. Bland mel, ost og peber og vend flæskeskiverne deri, tryk, så det sidder godt fast. Steg dem gyldne i fedtstof tilsat evt. 1 spsk olie.
Læg dem over på et stykke køkkenrulle til afdrypning og stil dem i ovnen ved 150° i 12-14 min uden køkkenrullen.
Rist løg , finthakket hvidløg og salvie i den varme olie, uden at det bliver for mørkt, rør tomatpureen i sammen med melet og tag det af blusset.
 Kog pastaen efter anvisningen på posen og hæld de 4 dl kogevand over tomatopbagningen. 
Bring det i kog og smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Server flæsket sammen med penne og tomatsovs.