Karrysuppe med fisk og rejer  
     
Ingredienser:
500 g blandet fisk og rejer
4 gulerødder
2 porrer
1-2 grønsags- eller fiskebouillonterninger
1 liter vand
Lidt timian
1-2 tsk. karry
2 spsk. majsstivelse
1 dl vand
1 dl fløde 13 procent

  

   
Tilberedning:                                    Forret 8 personer
Skær fisk f.eks. torsk eller laks i tern 2x2 cm.                            
Gulerødder og porre snittes fint. Kom bouillon terningerne i vandet og kog bouillonen op med urter, krydderier fisk og rejer i ca. 2 min. 
Fyldet tages op og suppen jævnes med majsstivelse udrørt i 1 dl. vand. Suppen koges godt igennem. 
Fløde tilsættes og evt. lidt vand. Smag til med salt og peber. 
Fyldet tilsættes lige inden serveringen og varmes igennem.
Tilbehør: 
Godt brød