|
Tilberedning: 4 personer |
Kålen skæres i passende stykker.
Gulerødderne i tynde skiver. Kartofler
skrælles, deles i 4 stykker og skæres
derefter i mindre stykker. |
Hvidløgene hakkes i små
stykker. Baconen skæres i små stykker. Hvidløg,
kål, kartofler og bacon ristes i ½ dl varm olie. |
Drys salt på og lad det hele få en let
gylden farve inden vandet og gulerødder tilsættes. |
Lad retten småkoge i ca. 20
min, hvorefter cocktailpølserne forsigtigt vendes i retten. Lad
den småkoge yderligere10 minutter til retten er gennemvarm og mør. |
Smag
til med salt. I stedet for hvidløg kan tilsættes 1 tsk tørret
timian, ligesom retten kan suppleres
med lidt selleri og rosenkål. |
Tilbehør: |
Ved servering drysser persille over. Kan
serveres med groft brød og sennep. |
|