Nakkekotteletter i savoykålswok med mango, karry og soya
Ingredienser:
4 store flotte nakkekoteletter 
1/2 savoykål
4 madæbler.
4 skalotteløg.
4 fed hvidløg
1 spsk karry 
1 spsk røde peberkorn
Skal af 2 citroner
1 spsk brun farin
1 tsk kommen
2 dl soja 
1 dl hot mango chutney
1 1/2 bouillonterning
1 GI. Carlsberg Porter
1 bdt. bredbladet persille
Tilberedning:                                                 
4 personer

Skær savoykål i strimler, skær æbleme i både, skær skalotteløg i skiver og hak hvidløg.

Krydr koteletterne med karry, røde peberkorn og salt. Brun dem over svag varme i ca. 12 min. Tag dem op og læg dem på en rist. Vend æbler og savoykål i det fedt, som er tilbage i wokken. 
Tilsæt citronskal, brun farin, løg og hvidløg og lad det simre i 3 min. Læg koteletterne tilbage i wokken. 
Tilsæt kommen, soja, mango chutney, bouillonterning, Porter og rør i retten, til saucen begynder at hænge ved koteletterne. Hele blade af persille vendes i til sidst.
Spæd evt. med 1 dl soja eller vand hvis saucen er for tyk.
Tilbehør:
God kartoffelmos og en Sort Guld