|
Tilberedning:
|
2-4 personer
|
Andebrysternes skind snittes på skrå ned til kødet. Drysses med salt og
peber. Læg ca. 250 gr. svesker og 3-4 æbler skåret i både uden kernehus i et
ovnfast fad.. Ovenpå lægges brysterne med skindsiden opad.
|
Tilsæt ca. ½ dl vand. Sæt fadet i forvarmet ovn ved 200
gr. |
Stegetiden er ca. 1 time. Eller til andebrysterne er
færdige. Centrumvarme 75 Grader. Spæd evt. med ½ dl vand undervejs, så
svesker og æblerne ikke steger tørre. |
Lav sauce af vædsken fra fadet. Smag til med
andebouillon
salt og peber. |
Kan selvfølgelig også tilberedes med andelår. Her vil
stegetiden være længere . |
Tilbehør: |
Som frokostret serveres andebrysterne udskåret i tynde
skiver med æblerne og sveskerne suppleret med rødkål. |
Som hovedret serveres endvidere brune og hvide kartofler,
Eller som vi siger "Hele svineriet" |
|