Poussin med varm frugtsalat |
Ingredienser:
|
![]() |
Tilberedning: |
2 personer |
Skyl og rens poussinerne godt. Klip vingespidserne af. Lad fedtstoffet gyldne i en stegegryde og brun poussinerne, først brystsiden og derefter de andre sider. Fedtstoffet hældes fra. Læg fuglene med brystet nedad i gryden.. Drys med 1/2 tsk salt og Herbes de Provence. Tilsæt rødvin og bouillon og lad fuglene stege ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Fuglene vendes og steges videre i ca. 15 min. De skal være gennemstegte. Tag fuglene op og lad dem hvile tildækket i ca. 15 min. |
Sauce: |
Stegeskyen jævnes med meljævning og smages til. |
Varm frugtsalat: |
Kom champignon er på en varm tør pande og rist dem i ca. 5 min., til de er næsten tørre. Tilsæt honning. og lad det smelte. Kom appelsinstykkerne og vindruerne i. Smag til med salt og peber. |
Tilbehør: |
Hvide kartofler, gerne asparges |