Poussin med varm frugtsalat   
     
Ingredienser:
1-2 poussiner
25 gr fedtstof
1/2 tsk Herbes de Provence
2 1/2 dl hønsebouillon.
2 1/2 dl rødvin.
Varm frugtsalat:
200 gr championer i kvarte
1 1/2 spsk honning
1 pillet appelsin i små stykker  ( 2oo gr )
400 gr stenfri vindruer 
 
Tilberedning:                                                  
 2 personer

Skyl og rens poussinerne godt. Klip vingespidserne af. Lad fedtstoffet gyldne i en stegegryde og brun poussinerne, først brystsiden og derefter de andre sider. Fedtstoffet hældes fra. Læg fuglene med brystet nedad i gryden.. Drys med 1/2 tsk salt og Herbes de Provence. Tilsæt rødvin og bouillon og lad fuglene stege ved svag varme og under låg i ca. 15 min.  Fuglene vendes og steges videre i ca. 15 min. De skal være gennemstegte. Tag fuglene op og lad dem hvile tildækket i ca. 15 min. 

Sauce: 
Stegeskyen jævnes med meljævning og smages til.
Varm frugtsalat:
Kom champignon er på en varm tør pande og rist dem i ca. 5 min., til de er næsten tørre. Tilsæt honning. og lad det smelte. Kom appelsinstykkerne og vindruerne i. Smag til med salt og peber.  
Tilbehør:
Hvide kartofler, gerne asparges