Poussiner i portvinssky 
     
Ingredienser:
4 poussiner
Fedtstof
2 dl portvin
3 dl hønsebouillon
1 lille agurk
Ca. ½ dl Fromage Frais
1 spsk. kokosmel.
Desværre ikke noget billede  
 
Tilberedning:                                               
 4 personer
Efterse poussinerne og brun dem i fedtstof i en gryde. Tag dem op og kasser fedtstoffet. Læg poussinerne tilbage i gryden og hæld portvin og hønsebouillon ved.
Drys med salt og peber, læg .låg på, og lad fuglene simre i ca. 25 min., til de er færdige.
Stik i dem. Kødsaften skal være gennemsigtig, ikke rød.
Tag poussinerne op og lad skyen koge lidt ned, spæd evt. med lidt mere portvin og bouillon. Smag til.
Skær agurken i små terninger, som drysses med salt.
Lad dem trække i 10 min., hvorefter de tørres i køkkenrulle. Vend dem med Fromage Frais og smag til.
Tilbehør:
Server poussinerne med portvinsskyen, stegte kartofler med hakket persille og agurkerne.