|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Tag benet ud af overlåret ved at lave et snit langs
med benet ned til lårleddet. Skrab kødet af benet med en skarp kniv. Rør de
let hakkede rosiner sammen med salt, 1 tsk. finthakket chili, sojasaucen og det pressede hvidløg.
|
Fordel det i de
delvist udbenede kyllingelår og snør det sammen med bomuldssnor så indholdet
ikke falder ud under stegningen.
|
Varm fedtstof på en pande og brun
kyllingelårene let på begge sider, inden de lægges i et fad. Hæld vandet ved
og steg kyllingelårene på næstnederste rille ved180° i ca. 45 min. Kog
risene efter anvisningen.
|
Spæd evt. med 2 1/2 dl vand samt bouillon hvis der
ønskes mere sauce.
|
De skrællede
bananer deles i to og vendes i kokosmel blandet med karry. Ristes på panden i
fedtstof.
|
Når kyllingen er færdig, sies skyen, jævnes måske og
serveres sammen kylling, ris og de stegte bananer
|
Tilbehør: |
Løse ris, evt. flutes
|
|