Orientalske kyllingelår
     
Ingredienser:
4 hele kyllingelår
4 tsk. rosiner
1 rød eller grøn chili
 3 spsk Kikkoman sojasauce
1 fed hvidløg, 
50 g fedtstof
2 1/2 dl vand
4 bananer
1 tsk. karry, 
1 spsk. kokosmel.
  
 
Tilberedning:                                           
 4 personer
Tag benet ud af overlåret ved at lave et snit langs med benet ned til lårleddet. Skrab kødet af benet med en skarp kniv. Rør de let hakkede rosiner sammen med salt, 1 tsk. finthakket chili, sojasaucen og det pressede hvidløg.
Fordel det i de delvist udbenede kyllingelår og snør det sammen med bomuldssnor så indholdet ikke falder ud under stegningen.
Varm fedtstof på en pande og brun kyllingelårene let på begge sider, inden de lægges i et fad. Hæld vandet ved og steg kyllingelårene på næstnederste rille ved180° i ca. 45 min. Kog risene efter anvisningen. 
Spæd evt. med 2 1/2 dl vand samt bouillon hvis der ønskes mere sauce.
De skrællede bananer deles i to og vendes i kokosmel blandet med karry. Ristes på panden i fedtstof. 
Når kyllingen er færdig, sies skyen, jævnes måske og serveres sammen kylling, ris og de stegte bananer
Tilbehør:
Løse ris, evt. flutes