Pasta med kalkun og bacon
   
Ingredienser:
½ vakuumpakket forkogt kalkunlår i egen saft. Set bl.a. i Aldi/Føtex.
4 dl sød hvidvin.
½ pk skivet bacon, uden fedt.
2 hakkede løg.
4 dl skummetmælk.
Paprika.
Desværre ikke noget billede
 
Tilberedning:                                                 
2  personer 

Kalkunlåret koges i indpakningen j.f. den påtrykte vejledning. 

Baconen skæres i mindre stykker og løgene skæres i små terninger. Baconen svitses på panden i lidt fedtstof, hvorefter løgene tilsættes og svitses til de er gyldne. Hvidvinen tilsættes og koges lidt ind. 
Halvdelen af kalkunlårets kød skåret i mindre stykker som sammen med halvdelen af væsken fra pakken tilsættes, sammen med mælken. Retten smages til med paprika, salt og peber og jævnes. Når retten er gennemvarm serveres den til pastaen.
PS. Resten af kalkunlåret og væsken gemmes i fryseren til næste gang.
Tilbehør:
Pasta