Kalkun med whisky  
     
Ingredienser:
1 kalkun på fem kilo
1  flaske whisky
salt, 
peber,
olivenolie Kalkunen belægges
spækstrimler
      Mangl sgu stadich det biled
 
Tilberedning:                                                      
6 personer
Kalkunen belægges med spækstrliler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt , olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat.
Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt pulver.
Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hilde øje med stajningen.
Griw vissskyflaschken a tsa en lill EN.
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide avwn.
A sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm schyw sjisskkywusser mæns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka -  åp i røwwwen mæ det!)
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut! Kaaahaan de overhOOOvedt la sal gør schå kryw hæn til åvvvn å prøw å riwwwe kaahhhallkunnn UD!.
Tsa så ænnnnu en schtlturrrk og prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piihhiipfuuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad. PASCH på a du Ikkk gliiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøkngål!,
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihl schku åssspissslimajet).
Tag en lur.
Spis næste dag kalkunen kold. 
Tilbehør:
Mayonaise og aspirin.