|
Tilberedning: |
6 personer
|
Kalkunen belægges med spækstrliler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt ,
olivenolie.
|
Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas
whisky og drik en skål til det kommende gode
resultat.
|
Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i
ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode
resultat.
|
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250
grader, så den får et ordentligt pulver.
|
Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem.
|
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved
mæ at hilde øje med stajningen.
|
Griw vissskyflaschken a tsa en lill EN.
|
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du
laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr
kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide avwn.
|
A sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm schyw
sjisskkywusser mæns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer
(schhirka - åp i røwwwen mæ det!)
|
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la sal gør schå kryw hæn
til åvvvn å prøw å riwwwe kaahhhallkunnn UD!.
|
Tsa så ænnnnu en schtlturrrk og
prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD!
|
Samml så den satansforbanddde piihhiipfuuul
op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et
faahhad. PASCH på a du Ikkk gliiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede
køøøkngål!,
|
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå
dengikscchkuikkk tihihihaihl schku åssspissslimajet).
|
Tag en lur.
|
Spis næste dag kalkunen kold.
|
Tilbehør: |
Mayonaise og aspirin.
|
|