Kyllingebryst i tomat   
     
Ingredienser:
2 stk kyllingebryst uden skind vægt ca 280 gram
1 stort løg
1-3 fed hvidløg  
2 spsk. olie 
1/2 dl balsamico eddike
1 dåse. hakkede tomater eller 1 dåse Cherry tomater 
2 spsk. hakket frisk basilikum
Evt. lidt bønnespirer  
 
Tilberedning:                                             
2 personer
Brystet skæres i mindre stykker, firkantet eller i strimler.
Løg og hvidløg pilles og hakkes.  
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber og brunes i en wok, tages op.  Kom løg og hvidløg i wokken, svitses til de er klare, må ikke blive brune. Kyllingestykkerne kommes tilbage i wokken.
Eddike tilsættes og koges næsten væk. Tomaterne tilsættes og retten koger 6-8 min. Evt. Bønnespirer tilsættes de sidste par minutter.
Basilikum vendes i retten der smages til. 
Tilbehør:
Spagetti eller nudler. samt godt hvedebrød.