IKalkun - underlår 
     
Ingredienser:
1 kalkun underlår
Selleri eller porrer
Løg
Æbler
 Desværre ikke noget billede
 
Tilberedning:                                              
2 personer
Grøntsagerne, skåret i mindre stykker, medtages efter smag eller efter pund til pund metoden. Underlåret indsmøres i olie og krydres med salt og peber. 
Smør et ildfast fad med olie og læg de snittede grønsager i bunden, og låret ovenpå. Drys karry eller timian over.  
Fadet sættes i forvarmet ovn ved 220 grader og steges i 20 min, og færdigsteges ved 180 grader i 45 min. eller til låret er gennemstegt. Tilsæt ca.½ l hønseboullion . Stegesaucen kan evt. jævnes med lidt Maizena. 
Tips! Er låret meget stort kan det forkoges i 45 min, hvorved stegetiden ved 180 grader kan nedsættes til 30 min.
Tilbehør:
Serveres med alm. kogte kartofler eller ovnstegte.