Kylling med sennepssovs
     
Ingredienser:
1 kylling . Evt. lørdagskylling, uanset hvilken dag den skal spises.
Salt og peber
Evt. hakket persille
Fyld
2 små courgetter eller I stor
2 gulerødder
1/2 knoldselleri
4 kartofler
I spsk olie
Sennepssovs
4 spsk dijonsennep
3 spsk honning
1 spsk sojasauce
1 spsk limesaft
1 fed presset hvidløg
1 1/2dl hønsebouillon
1 dI kaffefløde eller lign.
 
Tilberedning:                                               

4 personer

Courgetter vaskes og gulerødderne skrælles, og begge grøntsager skæres i skiver. Knoldselleri og kartofler skæres i tern.
Grøntsagerne svitses i olie i en wok ca. 5 minutter. Grøntsagerne hældes i et ovnfast fad/form
Kyllingen deles i 6-8 dele, lægges på grøntsagerne og drysses med salt og peber
Saucen piskes sammen og hældes over kyllingen og grøntsagerne.
Steges i 45-60 min ved 200 grader til grønsagerne er aldente og kyllingen mør.
Hvis kyllingen bliver mørk lægges folie over. Drysses evt. med hakket persille og serveres
Tilbehør:
Egentlig ikke noget.