|
Tilberedning: |
4 - 6 personer
|
Del kyllingen i lår og bryst. Læg den i et ildfast
fad med løg i tern, citronskiver, hele cherrytomater, oliven, salt og peber.
Steg kyllingestykkerne ca. 45 min. ved 180° i for varmet ovn eller til kødet
er gennernstegt (centrumtemp. 75°)
|
Kog hvidvinen op med safran og
lad det derefter trække ca. 10 min. |
Blend hvidvinsblandingen
med pinjekerner, hvidløg og olivenolie. Krydr med salt og peber. |
Kog pastaen efter anvisningen
på pakken |
Knæk bunden af aspargesene og
bælg ærterne. Kog dem 1 min. |
Vend den kogte pasta med safran
pesto og grøntsager. Høvl evt. parmesanost over. |
Server kyllingen i passende
stykker sammen med pastaen |
Tilbehør: |
Flutes efter eget ønske |
|