Thaikylling med ananas
   
Ingredienser:
8 stk kyllingefiletter marineret i 1 1/2 tsk salt i 15 min.
1 dl olie
1 finthakket stængel blegselleri
1 grøn peber i tynde skiver
1 løg i tynde både
1 ds ananas
1 tsk Sambal Orlek
1 spsk citronsaft
1 spsk tomatketchup
1/2 tsk hvid peber
1 tsk salt
 
Tilberedning:                                                 
 4  personer
Brun kyllingestykkerne i olie, hvorefter de tages af panden eller gryden.
Blegselleri, peberfrugt og løg svitses i lidt olie , hvorefter kyllinge- stykkerne lægges tilbage på panden sammen med saften fra 1 ds. ananas, tomatketchup, 
Sambal Orlek og citronsaft og salt og peber. Retten snurre til kødet er mørt. ananasskiverne, evt. svitset lidt anrettes på et fad. Kylligestykkerne ovenpå og "saucen" ved siden af .. 
Tilbehør:
Ris og evt. hvidløgsflutes