Koteletter i fad (2)
   
Ingredienser:
4 - 6 svinekoteletter
50 g fedtstof
1 dl vand
½ kg kogte kartofler
2 porre
20 g mel
¼ dl kaffefløde el. mælk
rasp
50 g revet ost
salt, peber
Tilberedning:                                                 
4 personer

Kartoflerne skæres i skiver og lægges i bunden af et ovnfast fad.

Porrene skæres i skiver og dampes lidt i noget af smørret, mel drysses over og det bages sammen, idet der spædes med fløde eller mælk og koger langsomt i 10 min. Smages til med salt og peber .
Koteletterne brunes i resten af smørret og lægges over kartoflerne.
Panden koges af med vand, der hældes ved retten, hvorefter porrestuvningen fordeles over koteletterner og der drysses med blandet ost og rasp.
Retten sættes i ovnen ved 175 grader i 1 time.
Tilbehør:
Serveres med grøn salat til.