Fars familie Pizza
   
Ingredienser:
30 gram gær
4 spsk. lunkent vand ca. 40 grader
1 1/2 spsk. olivenolie
1 1/4 dl koldt vand
ca. 265 gram hvedemel + mel til æltning
3/4 tsk. salt
Tomatsauce (Dolmio pasta sauce med ekstra Hvidløg)
Skinkestrimler, 
Pepperoni 16 skiver
Revet Mozzarella, 
Oregano, efter smag
Hvidløg, efter smag
Tilberedning:                                                 
2personer

Opskriften på dejen er fundet andet sted på nettet. Den er rigtig god og giver en dejlig sprød bund.

Opløs gæren i det lunkne vand til vandet har en cremet konsistens, ca. 10 minutter. Rør olivenolien og det kolde vand i og salt og ca. 1/4 af melet. Bliv ved med at røre til massen er helt jævn. Rør resten af melet i til dejen ikke klistrer mere.
Dejen skal hæve ca. 1 time hvis dejen skal bruges med det samme under et fugtigt klæde, eller læg den i et lille fad dækket med et fugtigt viskestykke over i køleskabet.
Tages ud 15 minutter før brug fra køleskab eller hvis den fryses drysses med mel og lægges i frysepose og nedfryses.
Ved brug fra fryseren, lægges den frosne dej i en skål, pensles med olie, dækkes let med film og tør op enten et døgn i køleskab eller 2 timer i stuetemperatur. Den optøede dej skal være opsvulmet og blød at røre ved.
Ovnen tændes på ca. 230 grader og forvarmes.
Dejen æltes og rulles ud på bagepapir på en bageplade. Den kan fylde næsten hele papiret hvis det bliver gjort ordentligt.. 
Ca. 1/2 gl. tomatsauce smøres ud på dejen. Derefter drysses osten rundhåndet på. Ca. 1/2 pose. Derefter ca. 1/2 pk. skinke i strimler og til sidst 16 skiver Pepperoni.
Ind i ovnen. Den skal have ca. 15-20 minutter. Bunden skal være gyldenbrun i kanten og fyldet blødt og cremet og Pepperonien stegt, uden af være for sprød og branket.  
Den færdige Pizza drysses med oregano og tørret hvidløg..
Velbekomme.  Husk Pizzaen er meget varm når den lige kommer ud af ovnen. Så smid den i en kasse og løb en tur rundt om huset inden du sætter tænderne i den. 
Tilbehør:
Efter eget valg