Tilberedning:
|
2personer |
Opskriften på dejen er fundet andet
sted på nettet. Den er rigtig god og giver en dejlig sprød bund. |
Opløs gæren i det lunkne
vand til vandet har en cremet konsistens, ca. 10 minutter. Rør
olivenolien og det kolde vand i og salt og ca. 1/4 af melet. Bliv ved med
at røre til massen er helt jævn. Rør resten af melet i til dejen ikke
klistrer mere. |
Dejen skal hæve ca. 1 time
hvis dejen skal bruges med det samme under et fugtigt klæde, eller læg
den i et lille fad dækket med et fugtigt viskestykke over i køleskabet. |
Tages ud 15 minutter før brug
fra køleskab eller hvis den fryses drysses med mel og lægges i
frysepose og nedfryses. |
Ved brug fra fryseren, lægges
den frosne dej i en skål, pensles med olie, dækkes let med film og tør
op enten et døgn i køleskab eller 2 timer i stuetemperatur. Den
optøede
dej skal være opsvulmet og blød at røre ved. |
Ovnen tændes på ca. 230
grader og forvarmes. |
Dejen æltes og rulles ud på
bagepapir på en bageplade. Den kan fylde næsten hele papiret hvis det
bliver gjort ordentligt.. |
Ca. 1/2 gl. tomatsauce smøres
ud på dejen. Derefter drysses osten rundhåndet på. Ca. 1/2 pose.
Derefter ca. 1/2 pk. skinke i strimler og til sidst 16 skiver Pepperoni. |
Ind i ovnen. Den skal have ca.
15-20 minutter. Bunden skal være gyldenbrun i kanten og fyldet blødt
og cremet og Pepperonien stegt, uden af være for sprød og
branket. |
Den færdige Pizza drysses med
oregano og tørret hvidløg.. |
Velbekomme. Husk Pizzaen
er meget varm når den lige kommer ud af ovnen. Så smid den i en kasse
og løb en tur rundt om huset inden du sætter tænderne i den. |
Tilbehør: |
Efter eget valg |
|