Skotske vagtelæg
     
Ingredienser:
18 vagtelæg
350 g hakket svinekød
50 g brød
1/2 dl mælk
1/2 tsk. stødt allehånde
1 tsk. salt
1 knivspids peber
1 1/2 tsk. dijonsennep
1/2 bdt. kruspersille
100 g pankorasp
rapsolie til stegning
 
Dressing:
1/2 dl mayonnaise
1/2 fed hvidløg
1spsk. konc. tomatpuré
1 tsk. tabascosauce
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Kog vagtelæggene i 2 min., afkøl og pil dem. Rør kødet med smuldret brød, mælk, krydderier, sennep og hakket persille til en jævn fars.
Pak æggene ind i farsen, tril dem i rasp og steg dem gyldne i olie.

 

Rør mayonnaisen med presset hvidløg, tomatpuré og tabasco.
servér æggene med dressingen.
Tilbehør:  
Blandet grøn salat