|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Skræl løg og fjern kernehus fra æbler. Skær
æbler i tern. Skær løg i både og bland dem med æbleternene i et smurt
ovnfast fad. |
Krydr med 1/2 tsk. salt, lidt peber og tørret
timian. |
Læg medisteren over og prik den med en gaffel. |
Steges i ovnen ved 200-220 grader i ca. 45
min. til medisteren er brun og gennemstegt. |
Rødkål renses og snittes meget fint og
bladselleri skæres i tynde strimler. |
Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tern. |
Bland frugt og grønt med appelsinsaft, timian
og oregano. Tilsæt de tørristede nødder. |
Rør dressing sammen af citronsaft samt de
øvrige dressing-ingredienser og bland med grøntsager, frugt og nødder. |
Lad salaten trække i ca. 15 min. og smag til
med salt og peber. |
Tilbehør:
|
rugbrød og sennep |
|
|