Sliders med hakket kød og rødkål
     
Ingredienser:
16 minisliders
800 g hk. oksekød
Salt og peber
150 g cheddar
400 g rødkål
1 dl cremefraiche 18 %
1/2 dl mayonnaise
1 nip chili
1/2 tsk. sukker
1 tsk. tomatpuré
1 tsk. tørret esdragon
 
 
Tilberedning:                                                       
16 stk.
Lun bollerne i ovnen efter anvisning på pakken. Form 16 små bøffer, drys dem med salt og peber og steg dem. Læg dem på en pande med bagepapir og drys dem med revet ost. Sæt dem i ovnen i 5 min. ved 225 grader.
Snit rødkålen fint, vend den med lidt salt, og lad den trække i 10 min. og skyl saltet af. Rør en dressing af  cremefraiche, mayonnaise, chilli, sukker, tomatpuré og estragon. Vend kålen i dressingen og læg 1 skefuld på hver bollebund, læg bøffen på og toppen øverst.