Koftes med fladbrød, humus og agurke-tomatsalat
     
Ingredienser:
1/2 agurk
1 tsk. salt
2-3 tomater
1 rødløg
1 håndfuld korianderblade
salt og peber
250 g hk. oksekød 3-7 %
1 fed knust hvidløg
1 spsk. hakket frisk koriander
1/2 tsk. stødt spidskommen
1/2 tsk. stødt koriander
1 tsk paprika
1/2 spsk. olie til stegning
2 tyrkiske fladbrød eller wraps
100 g humus
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Skær agurken i tynde skiver, læg dem i en sigte og drys med salt. Skær tomaterne i små tern og hak rødløget. Skyl saltet af agurken og dup skiverne tørre. Vend dem med tomattern, rødløg og koriander og krydr med salt og peber. Rør det hakkede kød med hvidløg, spidskommen, koriander, paprika, salt og peber.
Form farsen til 6 ovale kødboller og steg dem ca. 5 min. på hver sin side i olie.

Lun samtidig brødene, smør dem med hummus og læg koftes og salat på.

Server straks.