Lun kartoffelsalat med tomater og spejlæg
     
Ingredienser:
4 spsk. olivenolie
4 skalotteløg i skiver
citrontimian
600-800 g kogte, kolde nye kartofler
ca. 1 tsk. sherryeddike eller hvidvinseddike
8 dråber tabasco eller anden stærk chilisauce
500 g cherrytomater
salt og peber
4-8 æg
smør/olie til stegning
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Varm olien på en pande over medium varme. Steg løgene møre og let gyldne. Tilsæt kartofler og citrontimian, steg videre et par minutter.
Vend eddike, tabasco og tomater i kartoflerne, smag til med salt og peber og steg yderligere 5 min.

Steg imens æggene til spejlæg i smør/olie på en anden pande.

Server den lune kartoffelsalat toppet med spejlæg og lidt ekstra citrontimian.