Mandelkoteletter med appelsinkål 
    
Ingredienser:
4 pæne svinekoteletter 

salt, peber 

1 sammenpisket æg 

25 g mandelflager 
Fedtstof til stegning 
Appelsinkål: 
150 g champignoner 
1 kinakål 

1 appelsin 

Fedtstof til stegning
Sat og peber
Tilberedning:                                                 
4 personer

Bank koteletterne let med håndroden og drys dem med salt og peber. Vend koteletterne i æg og dernæst i mandelflagerne. Tryk mandelflagerne lidt ind i koteletterne, så de bliver siddende.

Steg koteletterne på panden i 3- 4 minutter på hver side, afhængig af koteletternes tykkelse. 
Appelsinkål:

 Rens svampene og skær dem i skiver. Snit kinakålen fint. Skyl appelsinen. Riv halvdelen af skallen fint, pres saften af hele appelsinen. 

Svits svampene et par minutter i smørret. 
Tilsæt kål og appelsinskal og lad det snurre i 4-5 minutter, til kålen er faldet lidt sammen. . 
Kom appelsinsaften ved og smag kålen til med salt og peber
Tilbehør:
Lidt små kartofler