|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Del broccolien i buketter og skær stænglerne i
skrå skiver. Skær champignon i skiver. Skræl guleroden of skær den i tynde
skiver på skrå. Udkern peberfrugterne og chilien og skær dem i skiver.
Skær forårsløg i skrå skiver. |
Bland majsmel, brun farin og tomatsauce godt
og bland ananasstykker og chilien i. |
Kog nudlerne i en stor gryde kogende vand i
3-5 min. dryp godt af og rør sesamolie i, så tørrer de ikke ud, mens de
står og venter. Stil til side. |
Varm en wok eller sauterpande op og tilsæt
jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, tilsættes broccoli,
peberfrugter, gulerod og champignon. Rør 3-4 min, til grøntsagerne er
møre, men stadig sprøde. |
Tilsæt nudlerne og varm igennem i 2 min. Hæle
sauceblandingen over og kog videre i 4 min. Til sidst tilsættes
forårsløgene, og efter yderligere 1 min. er retten klar. |
|
Tilbehør:
|
evt. flutes. |
lav evt. dobbelt sauce. |
|