Kyllingebryst med parmaskinke og varme tomater
     
Ingredienser:
2 kyllingebryster
peber
1 pakke parmaskinke (ca. 80 g)
1 smule olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
200 g små tomater, halverede
1 stor håndfuld basilikum
 
Endvidere:
100 g blandet salat
1 rødløg i tynde både
olivenolie
æbleeddike
salt og peber
 
 
Tilberedning:                                                       
2 personer
Dup kyllingebrysterne tørre på køkkenrulle. Krydr med peber, og rul dem ind i parmaskinke. Steg dem ved middel varme i lidt olie på en varm pande. Skinken skal blive sprød, mens kyllingen skal være gennemstegt. Det tager 16-25 minutter i alt, afhængig af din kylling. Kom hvidløg og tomater på panden sammen med kyllingen, når den er klar. Lad det hele stege i et minuts tid. Kom basilikum på, og smag til.
Vend imens salat med løg, olie og eddike, og smag til med salt og peber.

Servér kyllingen med kartofler og salat.

 
Tilbehør:  
500 g kogte kartofler og salat