|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Spinatpandekager: Skyl spinaten
grundigt, og kom den i en blender med æg, mælk, hvedemel, salt og peber.
Blend hurtigt til en jævn og sammenhængende pandekagedej. |
Opvarm en pande med smør, og steg pandekagerne
1 ad gangen. Der bliver ca. 8 stk ud af denne portion. |
Krydret oksekød: Skræl gulerødderne, og
riv dem groft. Opvarm en gryde med olie, og brun oksekødet. Tilsæt revne
gulerødder, krydderiblandingen og vand, rør godt rundt, og lad det koge i
5 min. Tag gryden af varmen, og lad kødet køle en smule af. Rør
hytteosten i. |
Fordel blandingen på dine spinatpandekager, og
fold dem stramt sammen. |
Tænd ovnen på 215 grader. Læg de fyldte
spinatpandekager tæt sammen i et ovnfast fad. Drys med revet ost, og sæt
dem i ovnen i 10 min. til osten er smeltet. |
Tilbehør: Skær tomater i kvarter og
oliven i halve. Server pandekagerne med hytteost, tomater, oliven og et
drys koriander. |
|
Tilbehør:
|
evt. tomatsalsa og Nacho chips med smeltet
ost. |
|
|