Marinerede revelsben og grov coleslaw
     
Ingredienser:
4 revelsben, 2 cm tykke
1/2 dl færdigkøbt bbq-sauce
1/4 dl øl
2 spsk. appelsinsaft
1 spsk. teriyakisauce
1 spsk. sukker
1 fed hvidløg
 
coleslaw:
400 g spidskål
2 store gulerødder
2 grønne æbler
citronsaft
1 1/2 dl mayonnaise
salt, peber
1/2 dl klippet purløg
groft madbrød
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Forkog revelsbenene1 1/2 time. Rør bbq-sauce, øl, appelsinsaft, teriyakisauce, sukker og hakket hvidløg sammen og hæld over de forkogte revelsben. Sæt i køleskabet 1 1/2-1time - gerne længere.
Grill benene på havegrillen eller under ovnenes grillelement i 3-4 min. på hver side.

Snit kålen fint og riv gulerødderne. Del æblerne, fjern kernehus og skær i tynde både. Dryp lidt citronsaft over.

Rør cremefraiche og mayonnaise sammen, smag til med salt og peber og bland purløg i. Vend dressingen med kål, gulerødder og æble og servér til de grillede ben evt. med brød.
 
Tilbehør:  
Madbrød
 
Tips: Forkog og marinér benene aftenen før, du skal servere dem.