|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Forkog revelsbenene1 1/2 time. Rør bbq-sauce,
øl, appelsinsaft, teriyakisauce, sukker og hakket hvidløg sammen og hæld
over de forkogte revelsben. Sæt i køleskabet 1 1/2-1time - gerne længere. |
Grill benene på havegrillen eller under
ovnenes grillelement i 3-4 min. på hver side. |
Snit kålen fint og riv gulerødderne. Del
æblerne, fjern kernehus og skær i tynde både. Dryp lidt citronsaft over. |
Rør cremefraiche og mayonnaise sammen, smag
til med salt og peber og bland purløg i. Vend dressingen med kål,
gulerødder og æble og servér til de grillede ben evt. med brød. |
|
Tilbehør:
|
Madbrød |
|
Tips: Forkog og marinér benene aftenen
før, du skal servere dem. |
|