Spicy kyllingesuppe
     
Ingredienser:
2 kyllingefileter
1 spsk. olivenolie
1/2 spsk. rød karrypasta
1 ds. kokosmælk, 400 ml.
5 dl kraftig hønsebouillon
2 fed hvidløg
1 gul peberfrugt
1 lille bdt. grønne asparges
1/2-1 bdt. forårsløg
salt og peber
2 spsk. græskarkerner
evt. rød skovsyre
 
 
Tilberedning:                                                       
Skær kødet i små terninger og steg dem ved god varme i olien i 1/2 - 1 min.
Steg karrypastaen med 1 ca. 20 sek. inden kokosmælk og bouillon hældes på og bringes i kog. Lad det småkoge i 4 min. Tilsæt hakket hvidløg, peberfrugt i tern, snittede asparges og forårsløg og kog yderligere i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.
Servér med græskarkerner på toppen og evt. skovsyre som pynt.

 

Tilbehør:  
Naan brød