|
|
|
Tilberedning:
|
|
4 personer
|
|
Skær grøntsagerne ud i store stykker, og kog
dem i vand til de er møre, men stadig har lidt bid. Husk at tage hensyn
til at de skal have forskellig kogetid. Tag grøntsagerne op og gem vandet. |
|
|
|
Lav en opbagt sovs ved at smelte smørret i en
gryde, og tilsæt derefter melet. Når det er blandet, tilsættes 3 dl af
kogevandet og det piskes over svag varme, til det bliver tykt. |
|
Derefter tilsættes mælk lidt af gangen. Når
al mælken er tilsat, koges sovsen godt igennem og smages til med
salt, hvid peber, lidt sukker og lidt citronsaft. |
|
|
|
Flæskes gøres fugtigt med en håndfuld vand og
vendes i en blanding af lige dele rasp og mel. Tryk det gerne lidt hårdt
ned i blandingen, så det hænger godt fast. Steg flæsket i halvt olie og
halvt smør. |
|
Juster sovsen med lidt mælk, hvis den er
for tyk. Tilsæt grøntsagerne og server. |
|
|
|
|
|
|
|
|