Appelsinis
     
Ingredienser:
3 æggehvider
75 g flormelis (ca. 1 1/2 dl)
3 æggeblommer
75 g flormelis (ca. 1 1/2 dl)
3 tsk. vaniljesukker
4 1/2 dl. Kløver sødmælksyoghurt appelsin
1 1/2 dl friskpresset appelsinsaft
3 tsk. fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
 
 
 
Tilberedning:                                                       
6 personer
Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk i ca. 1 min., til hviderne er seje. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker til en luftig "æggesnaps". Vens yoghurt, appelsinsaft og -skal i "æggesnapsen". Vend forsigtigt æggehviderne i blandingen og kom den i en metalform (ca. 3 liter). Dæk formen med alufolie og frys isen i mindst 8 timer. Rør 4 - 5 gange under indfrysningen. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet i ca. 1/2 time før serveringen.