|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Skyl og snit bladselleri og champignon i
skiver, løgene skrælles og snittes fint, pres derefter hvidløgene. Fjern
skinnet fra kyllingelårene. |
Sauter alle grøntsagerne af i olivenolie i ca.
5 - 6 min. i en lun gryde (de må ikke tage farve), tilsæt derefter
kyllingelårene, hvidvin og hønsebouillon. Bring gryden i kog, skru
derefter ned på halvt blus og lad retten små simre i ca. 30 - 35 min. til
kyllingelårene er møre. Når kyllingelårene er møre tages de op og gemmes
til senere brug. |
Tilsæt fløde og lad den cremede bouillon
koge halvt ned, smag til med salt og peber. Jævn evt. med lidt Maizena til
den ønskede konsistens er opnået. |
Ca. 10 min. før servering kommes kyllingerne
tilbage i gryden og retten varmes op. |
|
Tilbehør:
|
Ris eller hvide kartofler |
|
|