Svinekød med bambus og mandler
    
Ingredienser:
400-500 g skinkeschnitzler
2 tsk. Fedtstof
2 tsk. karry
5 dl. grønsagsbouillon
1-2 porre
1 lille dåse bambusskud
2 spsk. majsstivelse udrørt i 1/2 dl vand
1-2 spsk sojasauce'
salt, peber
40 g smuttede mandler
1/2 tsk. Fedtstof
Salat:
200 g hvidkål
1 rød peberfrugt
1 lille dåse ananas
80 g rosiner
1 -2 spsk, saft fra ananas
2 tsk, olie
2 tsk. hvidvinseddike
Tilberedning:                                                 
4 personer
Skær kødet i tynde strimler og brun det kortvarigt i fedtstof og karry.
Tilsæt grønsagsbouillon og lad det hele koge i cirka fem minutter. Tilsæt derpå porre i fine skiver og bambusskud.uden væde og lad retten koge i yderligere cirka tre minutter.
Jævn sovsen og smag tilmed soja, salt, peber og eventuelt mere karry.
Rist mandlerne let og drys dem over retten.
Salat
Snit hvidkålen helt fint, skær peberfrugt og ananas i små stykker og bland det hele med rosinerne.
Rør ananassaft, olie og hvidvinseddike sammen og vend dressingen i salaten, som herefter stilles i køleskab for at trække lidt inden serveringen .
Tilbehør:
 Ris, brød og eventuelt mangochutney