Blomkålssuppe
     
Ingredienser:
1 stort blomkålshoved
1 porre
1/2 pk. sliced bacon
1 spsk olie
1/2 l mælk
1/2 grønsagsbouillon
salt og peber
evt. revet muskat
100 g philiadelphiaost
pynt: persille, purløg eller karse
 
 
 
Tilberedning:                                                       
4 personer
Skær 1/4 af blomkålshovedet i små buketter og gem dem til pynt. Skær resten af blomkålen i mindre stykker med stokken. Snit porren fint. Skær bacon i mindre stykke. Svits porren, den snittede blomkål og bacon i lidt olie. Kom mælk og grønsagsbouillon ved og lad det koge ca. 20 min. til blomkålen er mør. Miks suppen med en stavblender. Pisk philadelphiaost i og varm suppen op igen med de små blomkålsbuketter. Smag til med salt, peber og evt. muskat.
 

 

 
Tilbehør:  
flutes