|
Tilberedning:
|
6 personer
|
1) Dup kødet tørt, og krydr det rundhåndet med
salt og peber. Varm olien op i en gryde med låg, der kan gå i ovnen, og
brun kødet grundigt på alle sider. Varm samtidig ovnen op til 200 grader. |
2) Læg grøntsager rundt om kødet sammen med
laurbærblade og timian. |
3) Kom vin og tomatpuré ved, og fyld op med
vand, til væsken står næsten halvt op om kødet. Læg låg på, sæt stegen i
ovnen, og skru ned til 175 grader. Lad kødet braisere i 2 - 3 timer, til
det er helt mørt. Vend stegen halvvejs i stegetiden, og hold øje med, at
væsken ikke fordamper. |
4) Lad kødet hvile mindst 1/2 time, inden du
serverer det. Samtidig med at kødet hviler, sier du saucen. |
5) kom perleløg og friske gulerødder i, og lad
saucen simre, mens kødet hviler. |
6) Skær kødet i tykke skiver og læg dem
tilbage i saucen. |
|
Tilbehør:
|
Et saftigt brød og en skål sprød salat. |
|
|