|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Gnid kalveskankene ind i salt og peber. Skær
hak i senen yderst på hver skank, så de ikke folder alt for meget under
stegningen. |
Brun dem godt af i en gryde med en smule olie
og tomatpure. Kom hvidløgene i de sidste par min. Hæld hvidvin og vand i
gryden, så det dækker skankene. Læg låg på gryden, og sæt den til at simre
i ca 1 1/2 - -2 timer, til skankene er møre. Hæld evt. mere væde ved
undervejs, hvis gryden er ved at koge tør. |
Vend alle grøntsagerne med olivenolie, salt
og peber. Kom dem i et ildfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i
ca. 20 min. |
Tag skankene op af gryden, og vend grøntsager,
citronskal og persille i saucen. Smag evt. til med salt, peber og
citronsaft. |
Tilbehør:
|
Evt. groft brød |
|
|