Marokkansk kyllingegryde
     
Ingredienser:
1 løg
1 broccoli
1 spsk. olie
800 g kyllingeoverlår
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 fed hvidløg
2 dl hønsebouillon
50 g tørrede abrikoser
50 g smuttede mandler
240 g kogte kikærter
koriander til pynt
 
 
Tilberedning:                                                       
3 personer
Hak løget og del broccolien i buketter. Svits kyllingestykkerne i olien sammen med gurkemejen. Tilsæt løg og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt krydderier, pressede hvidløg, bouillon, abrikoser i tern og mandler og lad det småsimre under låg i 15 min. Tilsæt kikærter og broccoli, giv retten yderligere 10 min. og servér.
 
Tilbehør:  
evt. nanbrød