|
Tilberedning:
|
4 personer
|
Butterdejen rulles sammen som en roulade og
skæres i 24 stykker på ca. 1,5 cm. |
Dejen presses i et ensartet lag ned i smurte
linseforme eller bageplader beregnet til muffins. Der skal være et
ensartet lag hele vejen rundt i bunden og på siderne. må godt stikke lidt
op. |
|
Mel og noget af mælken piskes godt sammen. |
Resten af mælken varmes i en gryde og den
sammenpiskede meljævning tilsættes. |
Piskes sammen. Kanelstang og citronskal
tilsættes. Rør jævnligt til massen har en passende konsistens. |
Tages af blusset. |
Sukker og vand blandes i en gryde ved jævn
varme. Når sukkeret er opløst koges blandingen i 3 min. |
Hældes i melblandingen lidt af gangen mens der
piskes godt. |
Sigtes over i en skål. |
Her tilsættes blommerne under kraftig
piskning. |
Massen hældes op i formene med dejen. Husk kun
2/3 fyldt, da massen koger op under bagningen. |
|
Bages i 17 min. i forvarmet ovn ved 250 grader |
|
|
|
|